Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Χ-ΡΥΣΑΦΙ!



Κυριακάτικο κουπόνι με ισοπαλίες...Χρυσάφι!


Οι επιλογές μας σήμερα θα ξεκινήσουν από το πρωτάθλημα της Β' Ιταλίας. Εκεί όπου θα συναντήσουμε το ντέρμπυ των ουραγών και στατιστικά των χειρότερων ομάδων της κατηγορίας. Ο θάνατός σου η ζωή μου για την Τερνάνα και την Τραπάνι, με τις δύο ομάδες να κονταροχτυπιούνται με ότι όπλα τους έχουν απομείνει...για να καταφέρουν να σωθούν. Δύσκολα όμως κάποια από τις δύο θα καταφέρει να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με Bundesliga. Το Αμβούργο των πολλών προβλημάτων φέτος, μετά τη νίκη του επί της Χέρτα Βερολίνου της ...πεντάδας του πρωταθλήματος, αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία και βρίσκεται πλεόν στη θέση των play out. Απέναντί του η σαφώς πιο καλοδουλεμένη ομάδα της Γκλάντμπαχ. Ερχόμενοι από ένα σερί πέντε πολύ δύσκολων παιχνιδιών σε Γερμανία και Ευρώπη, χωρίς όμως να έχουν υποστεί ήττα, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται  να παραταχθούν κουραμένοι. Συνδυάζοντας όλα τα δεδομένα, η ισοπαλία θεωρείται το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη LaLiga, η ευρωπαία Θέλτα αντιμετωπίζει την πολύ καλή φέτος Βιγιαρεάλ. Έπειτα από εξαιρετική απόδοση οι γηπεδούχοι, κατάφεραν και κέρδισαν έστω και στο 90', την αξιόμαχη Κράσνονταρ με 2-1. Σκορ που μόνο πλασματικό μπορεί να έιναι βάση των πολλών χαμένων ευκαιριών της ομάδας του Βίγκο. Στην αντίπερα όχθη τα κίτρινα υποβρύχια, θα κάνουν τα πάντα στις υπόλοιπες αγωνιστικές για να κερδίσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισητήρια. Σήμερα θα παραταχθούν και με κάποιες απουσίες απέναντι στη Θέλτα. Αέρας Ευρώπης απέναντι σε ισχυρά κίνητρα, ματς χωρίς νικητή!

Στην αμέσως επόμενη κατηγορία της Ισπανίας, συγκρούονται η 4η στη βαθμολογία Τενερίφη με την 6η Χετάφε. Τις δύο υποφήφιες για τα play off ανόδου χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, γεγονός που κάνει την οποιαδήποτε προσθήκη βαθμών στου ήδη υπάρχοντες επιτακτική. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον διασυρμό με 5-1 στην έδρα της Χιρόνα και θα δώσουν τα πάντα για να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα. Η Τενερίφη θέλει να συνεχίσει το τρομερό σερί των προηγούμενων 10 παιχνιδιών που δεν έχει χάσει,στηριζόμενη στην εξαιρετική της άμυνα με μόλις 22 γκολ παθητικό σε 28 παιχνίδια. Μάλλον θα καταφέρουν και οι δύο, τους στόχους τους...παίρνοντας από έναν βαθμό.

Συνοπτικά έχουμε:

ΤΕΡΝΑΝΑ-ΤΡΑΠΑΝΙ Χ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Χ
ΘΕΛΤΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ
ΧΕΤΑΦΕ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ Χ

Το σύστημα 2,3,4 φαντάζει η καλύτερη επιλογή.

Καλή Επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου