Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ισοπαλίες σε ελληνικό φόντο

ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ...ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΩΠΑ!


Το σημερινό πρόγραμμα του Europa League θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της στοιχηματικής κοινότητας. Σε μια οκτάδα αγώνων για γερά νεύρα και δυνατούς χαρακτήρες, θα καταλήξουμε σε δύο παιχνίδια με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης της ισοπαλίας. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα παιχνίδια που έχουν εντονότατο το ελληνικό στοιχείο.

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Άντερλεχτ στην πρώτη μεταξύ τους ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και οι δύο προέρχονται από προκρίσεις-εκπλήξεις έναντι δυνατοτέρων αντιπάλων (Ατλέτικ Μπιλμπάο και Ζενίτ αντίστοιχα). Σφιχτές και δυνατές ομάδες και οι δύο, που δεν τους λείπει όμως το στοιχείο του γκολ σε κάθε τους αγώνα. Επιφυλακτικό τρόπο παιχνιδιού προβλέπεται κι από τους δύο, με την ισοπαλία να είναι το πιο πιθανό σημείο.

Στο Φάληρο τώρα, ο Ολυμπιακός...με νέο υπηρεσιακό team στον πάγκο...και με νέο αέρα στα αποδυτήρια όπως λένε και οι ίδιοι οι παίκτες, υποδέχεται την πολύ δυνατή και πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος Μπεσίκτας. Απέναντι σε ένα πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ, ο Ολυμπιακός καλείται να ξορκίσει τα φαντάσματα των τριών συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η νέα ψυχολογία της ομάδας και η δύναμη της έδρας θα μετριάσουν τη διαφορά δυναμικότητας.

Συνοπτικά λοιπόν:

ΑΠΟΕΛ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Χ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Χ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου